VIDEO Şeful de Post din comuna mehedinţeană Gogoşu, filmat în timp ce cântă în uniformă la o petrecere de majorat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful de Post din comuna mehedinţeană Gogoşu este protagonistul unui filmuleţ realizat de câţiva localnici la o petrecere de majorat în localitate. Poliţistul este filmat cum cântă la microfon îmbrăcat în uniformă în toiul petrecerii.

Agentul şef adjunct Ilie Gheorghe, şeful postului de poliţie din Gogoşu, a ajuns în vizorul superiorilor săi de la IPJ Mehedinţi, după ce câţiva localnici au făcut public un filmuleţ realizat recent la o petrecere de majorat la căminul cultural din localitate.

Şeful de Post, îmbrăcat în uniformă, interpretează o melodie populară la microfon în toiul petrecerii. Omul legii cântă destul de bine, ar putea spune lăutarii, numai că nu avea ce căuta la chef îmbrăcat în uniforma de poliţist.

VEZI VIDEO AICI

Acum, IPJ Mehedinţi a declanşat o anchetă în cazul şefului de post pentru atingere adusă onoarei instituţiei şi demnităţii profesiei de poliţist. Poliţistul riscă să fie sancţionat disciplinar şi cel mai probabil se va retrage la pensie.

Serviciul de control intern îl cercetează şi pe ajutorul de şef de post, care apare în acelaşi filmuleţ stând la masă, îmbrăcat tot în uniformă, în timpul petrecerii.

Şeful de Post din Gogoşu, filmat în timp ce cântă la o petrecere


 

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite