Poliţiştii din Almăj şi-au transformat maşina de serviciu în birou. Cum au ajuns oamenii legii să înregistreze plângerile pe genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii din localitatea doljeană Almăj nu au un sediu unde să-şi desfăşoare activitatea, iar din această cauză şi-au transformat maşina de serviciu în birou. Toate plângerile sunt înregistrate în autoturism, pe genuchi.

Localnicii din Almăj au declarat că în momentul în care au nevoie de ajutorul poliţiştilor sunt nevoiţi să îi caute prin tot satul. „Am mers şi doi trei kilometri să pot să îi găsesc. Toate plângerile sunt înregsitrate în maşină. Nu au un sediul unde să îşi desfăşoarea activitate, iar din această cauză abia reuşim să îi găsim. Toată ziua patrulează prin sat“,a  povestit unul dintre localnici.

Poliţiştii din Almăj au fost trimişi la 5 kilometri în comuna vecină, să împartă biroul cu colegii de acolo. „Este o situaţie incredibilă care se găseşte în momentul de faţă în Poliţia Română. Nimeni nu doreşte să intervină să găsească o soluţie“, a spus unul dintre poliţiştii din Almăj.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că situaţia de la Almăj va fi rezolvată. „Inspectoratul de Poliţie împreună cu autortăţile locale caută soluţii pentru amenajarea unui sediu în localitatea Almăj într-un timp cât mai scurt“, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuânt din cadrul IPJ Dolj.

Autorităţile locale din Almăj au oferit oamenilor legii un teren pe care să fie construit un post de poliţie.

Mai citeşte şi

Poliţiştii din Dolj au reclamat Ministerul de Interne la DNA. Oamenii legii au făcut plângere pe abuz în serviciu
 

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite