Meniuri sofisticate pentru noaptea de Revelion la Băile Herculane. În bucătării se fac ultimele pregătiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forfotă mare în bucătăriile pensiunilor şi hotelurilor din staţiunea Băile Herculane. Mai sunt doar câteva ore până se dă startul petrecerii de Revelion, astfel că toate bucatele trebuie să fie pregătite. Din meniul restaurantelor nu lipsesc bucatele tradiţionale, dar turiştii vor putea servi şi preparate din bucătăria internaţională.

La Băile Herculane, turiştii au început să sosească încă de marţi seara, astfel că imediat după cazare mulţi au ales să facă o mică plimbare prin staţiune, dar foarte mulţi s-au îndreptat spre piscina cu apă caldă. Mulţi revin aici cu plăcere, dar o parte din turişti au ales pentru prima dată această locaţie, celebră pentru apele termale şi aerul curat.

„Ne simţim foarte bine, noi suntem clienţi fideli ai acestui hotel. Am venit aici în primul rând pentru spa, în al doilea rând pentru condiţiile şi serviciile oferite de acest hotel şi apoi ne place zona foarte mult. Ne aşteptăm la ceva deosebit faţă de anii trecuţi. De la anul 2015 ne dorim multă sănătate şi să realizăm fiecare ce ne dorim, un an mai bun pentru toată lumea!”, a spus o bucureşteancă, care s-a cazat la Hotel „Afrodita”.  „Ne simţim foarte bine aici, mă gândesc că şi acum acest hotel  va fi la înălţime. Pentru 2015 nu îmi doresc decât sănătate, înţelegere şi consens pentru toţi cetăţenii”, a spus un alt turist.

„Suntem din Târgu Jiu, am venit la Băile Herculane pentru că este aproape de noi şi contează şi distanţa. Noi ştim să ne distrăm bine, sper că va fi foarte bine. Sper ca anul viitor să fie bun în general  pentru toată lumea”, a spus o doamnă.

Piscina Hotelului „Afrodita” era plină ochi marţi seara, turiştii dorind să facă o baie fierbinte înainte de a servi masa.

„Este foarte frumos aici, ne simţim bine şi aşteptăm Anul Nou. De la 2015 aşteptăm ceva mai mult. Fruntea sus pentru toţi românii”, a spus un tânăr din Drobeta Turnu Severin. Un alt tânăr a venit tocmai din Chişinău pentru a petrece Revelionul la Băile Herculane. După primele impresii, acesta nu regretă alegerea făcută.  „Am venit din Chişinău, am mai fost la Băile Herculane doar în tranzit, acum am venit pentru câteva zile. De aici sperăm să plecăm cu emoţii pozitive. Ne dorim un an mai bun, să fim cu toţii mai buni”, a spus tânărul.  „Ne dorim de la noul an în primul rând sănătate şi restul ce-o aduce anul. Pentru toţii românii să o luăm pas cu pas şi să reuşim să ne dezvoltăm, să nu mai fie atâtea probleme, atâtea necazuri”, a spus un alt domn din Craiova.

Pentru masa de Revelion, maestrul bucătar Marian Olteanu de la „Afrodita” a pregătit un meniu special, din care nu vor lipsi sărmăluţele cu mămăligă, bacon, smântână şi ardei iute, dar  turiştii vor fi răsfăţaţi şi preparate din bucătăria internaţională, precum somon cu sos de unt, curry şi şofran cu orez thailandez, muşchiuleţ de porc cu sos gorgonzola, canapea de brânză cu prosciutto şi nuci, cremă de avocado cu ceapă chivas pe crostini, mozzarella piccolo cu mango şi multe alte bunătăţi, ce îţi lasă gura apă.

Citeşte şi:

Oferta hotelierilor de la Băile Herculane pentru sărbătorile de iarnă: plimbări cu caleaşca, băi cu lapte şi miere, dar şi bucate tradiţionale

Conferinţă Naţională despre miraculoasele ape vindecătoare de la Băile Herculane


 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite