Măsuri  speciale de ordine publică în perioada Rusaliilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IJJ Mehedinţi
FOTO IJJ Mehedinţi

Peste 150 de jandarmi vor fi angrenaţi în misiuni de menţinere a ordinii publice, în perioada 06-08 iunie a.c., astfel încât cetăţenii să petreacă în siguranţă sărbătoarea Rusaliilor, anunţă IJJ Mehedinţi.

Efectivele de ordine publică  vor avea în vedere   prevenirea oricăror fapte care aduc atingere legilor si normelor de convieţuire socială şi aplicarea măsurilor legale la constatarea acestora, atât în mediul urban, cât şi  rural.

”Jandarmii vor  informa şi îndruma cetăţenii  cu privire la respectarea  măsurilor  de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2 , precum  şi cele  stabilite prin Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 26 din 28.05.2020 pentru prevenirea şi combaterea pandemiei COVID 19, dispuse pe perioada stării de alertă”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Mehedinţi.

Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii recomandă cetăţenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură,  să respecte măsurile stabilite prin legislaţia în vigoare,  iar în caz de nevoie să solicite sprijinul  efectivelor aflate  în dispozitiv sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite