Încăierare între un primar și un paznic, în Mehedinți. „M-a luat la bătaie că nu votez cu el” VIDEO

0
Publicat:

O încăierare a avut loc în seara zilei de joi, 14 martie, iar protagoniștii acestui incident inedit sunt un primar și un paznic, în vârstă de 61 de ani. Bătaia a pornit de la faptul că paznicul nu îl va vota pe edil la alegerile locale din 9 iunie.

Conform paznicului Primăriei Prunișor din județul Mehedinți, edilul se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

„Am fost de pază la primărie, a venit primarul beat şi m-a luat la bătaie că nu votez cu el”, a spus cel snopit în bătaie jurnaliştilor din Mehedinţi, potrivit Digi24. 

Bărbatul susține că primarul din Prunișor nu era singur, ci era acompaniat de viceprimar care a căutat să-l liniștească pe edil. 

Paznicul bătut
Bărbatul de 61 de ani susține că primarul era beat. Foto Captură video Facebook Alin Ghiciulescu

La data de 14 martie a.c., ora 23.41, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şimian au fost sesizaţi de un bărbat de 61 ani, din comuna Prunişor, despre faptul că ar fi fost agresat de un alt bărbat. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 14 martie a.c., ora 23.35, apelantul, in timp ce asigura paza unei unităţi administrativ-teritoriale ar fi fost agresat fizic de un bărbat de 49 ani”, a anunțat IPJ Mehedinţi.  

Victima a fost transportată de urgență la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar oamenii legii fac cercetări pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite