Femeie din Mehedinți, ucisă cu bestialitate de propriul fiu, consumator de droguri. Ce a făcut tânărul imediat după comiterea crimei

0
Publicat:

Incident șocant în Drobeta Turnu Severin, unde o femeie în vârstă de 54 de ani a fost ucisă cu bestialitate de propriul ei fiu, în vârstă de 28 de ani. Cei doi locuiau împreună, după ce femeia divorțase. Fiul ei era cunoscut drept consumator de droguri.

Apartamentul în care a fost descoperită femeia FOTO Actual Mehedinți
Apartamentul în care a fost descoperită femeia FOTO Actual Mehedinți

Descoperirea tragică a avut loc în apartamentul în care locuiau cei doi, unde victima a fost găsită cu fața la podea și mâinile pline de sânge, potrivit Actual Mehedinți.

În ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a putut fi resuscitată, iar moartea ei, potrivit constatărilor autorităților, ar fi survenit cu mult înainte de intervenția echipajului de ambulanță.

Vecinii susțin că ar fi auzit țipete în jurul orei 2 dimineața și au oferit informații tulburătoare despre posibilele motive ale crimei. Unul dintre vecini a declarat pentru Actual sursa citată: „Nu ar fi exclus ca el să o fi ucis. El era recalcitrant. Pentru bani, probabil, a omorât-o. El nu lucra. O ducea pe ea la serviciu."

Bărbatul și-a recunoscut fapta în fața tatălui și fratelui

Imediat după comiterea faptei, tânărul s-a urcat în mașină și a plecat în comuna Izvoru Bârzii, unde locuiesc tatăl și fratele său. Ulterior, el și-a recunoscut fapta, iar cei doi au alertat poliția.

Tânărul a manifestat un comportament extrem de agitat și în momentul în care echipajul de ambulanță a ajuns să îl preia. La audieri, el a continuat să fie foarte agitat, iar informațiile indică faptul că este consumator de substanțe interzise.

Totodată, fratele suspectului a fost și el preluat de către polițiști pentru audieri.

„Inițial, am fost solicitați să intervenim pentru un pacient agitat, motiv pentru care a fost trimis echipaj cu asistent. Echipajul a găsit persoana indicată, iar în casă (în momentul în care echipajul nostru a urcat cu poliția), se afla o persoană decedată: mama tânărului. Aceasta se afla în stop cardio-respirator, prezentând lividitate cadaverică. Decesul survenise cu mult mai devreme de momentul intervenției. Am trimis, imediat, la fața locului, echipaj cu medic, pentru a putea face resuscitare, însă, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat medicul Eleodor Mihuț, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți.

Ancheta este în plină desfășurare, pentru a se clarifica circumstanțele exacte ale acestei tragedii.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite