O femeie și-a luat familia la bătaie, bănuindu-și bărbatul că e infidel. Pe soacra oarbă a mușcat-o de deget

0
Publicat:

O femeie din județul Galați trage acum ponoasele pentru că s-a pierdut cu firea și le-a administrat o bătaie soră cu moartea atât soțului, cât și soacrei. Ea își suspecta partenerul de viață că o înșeală.

Femeia și-a bătut soțul din gelozie FOTO arhivă Adevărul
Femeia și-a bătut soțul din gelozie FOTO arhivă Adevărul

Curtea de Apel Galați a condamnat-o definitiv pe o femeie din satul Viile, ce aparține comunei gălățene Fârțănești, la o amendă penală de 2.400 de lei pentru lovire și alte violențe.

Judecătoria Târgu Bujor îi aplicase inițial o amendă penală de 4.800 de lei și o obligase pe gălățeancă să le plătească soțului său și soacrei și daune morale în sumă totală de 3.000 de lei, dar instanța superioară a avut o cu totul altă părere despre cele întâmplate și implicit despre pedeapsa ce ar trebui să îi fie aplicată femeii.

Totul a pornit de la suspiciunea gălățencei că soțul o înșeală. Găsise în telefonul lui mai multe mesaje pe care acesta le-ar fi primit de la alte femei și l-a confruntat, dar partenerul de viață a negat totul.

Pe 30 iulie 2020, femeia a plecat la soacra ei ca să își caute bărbatul, iar după o altă discuție în contradictoriu, l-a luat la bătaie. L-a lovit cu un polonic în cap, dar și cu palmele și pumnii.

Din declarațiile martorilor, și gălățeanca a primit câteva lovituri de la soțul ei.

În colimatorul femeii a intrat și soacra ei, care este oarbă. Gălățeanca a lovit-o și pe ea cu polonicul în cap, a târât-o pe o alee din curte și a mușcat-o de degetul arătător de la mâna dreaptă.

Atât soțul gălățencei, cât și soacra acesteia au ajuns la spital. Primul a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale, în timp ce soacra a necesitat 7-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Curtea de Apel Galați a decis să anuleze daune morale pe care gălățeanca fusese obligată de prima instanță să le plătească soțului său și soacrei.

„Curtea consideră că, față de contextul în care a avut loc conflictul (respectiv, pe fondul suspiciunilor inculpatei că soțul său avea o relație extraconjugală și, mai departe, a sentimentelor de batjocură, frustrare și neputință încercate de aceasta), simpla condamnare a inculpatei este suficientă pentru a compensa daunele morale suferite de persoanele vătămate”, și-a motivat decizia instanța de judecată.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite