Tânărul suspectat că și-a ucis mama, în Mehedinți, a fost reţinut. Procurorii spun că era în sevraj

0
Publicat:

Tânărul de 27 de ani din Drobeta Turnu Severin, cunoscut drept consumator de droguri, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că și-a ucis mama.  Comportamentul agitat şi incoerent al criminalulul i-a făcut pe procurori să tragă concluzia că acesta era în sevraj.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

„Pe fondul consumului de droguri și aflat în stare de sevraj a exercitat acte de violență asupra mamei sale”, a spus procurorul Gheorghe Ciocan, citat de stirileprotv.ro.

Femeia  de 54 de ani a fost descoperită cu fața la podea și mâinile pline de sânge în apartamentul din Drobeta Turnu-Severin, în care locuia alături de fiul său. Despre acesta, cunoscuţii au povestit că a început să se drogheze de la 14 ani şi că a rămas să locuiască împreună cu mama sa după divorţul părinţilor. Tot ei au spus că este dependent de stupefiante de multă vreme, iar din această cauză avea o relație tensionată cu femeia.  Deşi are 27 de ani, nu avea niciun loc de muncă şi banii erau un motiv de ceartă permanentă cu mama sa.

De fapt, aceasta este ceea ce cred anchetatorii că s-a petrecut şi vineri spre sâmbătă, când vecinii spun că ar fi auzit ţipete în jurul orei 2 dimineaţa. „Am auzit ceva gălăgie, parcă pe la 2 azi-noapte, o voce de bărbat, dar nu știu, nu am ieșit” – a declarat un martor. De altfel, unul dintre ei chiar a declarat pentru presa locală că cel mai probabil femeia a fost ucisă chiar de fiul său. „Nu ar fi exclus ca el să o fi ucis. El era recalcitrant. Pentru bani, probabil, a omorât-o. El nu lucra. O ducea pe ea la serviciu”- a spus acesta.

După ce și-a ucis mama, bărbatul a plecat cu mașina la tatăl și fratele său, care locuiesc într-un sat nu foarte departe de Drobeta Turnu-Severin, şi, după ce le-a spus despre crimă, iar ei au sunat la 112, potrivit stirilorprotv.ro.

Medicul Eleodor Mihuț de la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți, a povestit despre starea în care l-a găsit pe tânăr: „A fost găsit pacientul agitat, când au urcat în casă, împreună cu poliția. Au găsit-o decedată pe mama persoanei agitate. Decesul survenise mult mai devreme decât momentul intervenției echipajului cu medic pentru a putea face resuscitare”.

Tânărul este acuzat de omor și a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii vor cere ca el să fie arestat preventiv.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite