Unde a fost găsită copila dispărută din Mahmudia. Minora trăia aventura din „Pisicile războinice“

0
Publicat:

Denisa, fetița dispărută misterios din Mahmudia, a fost găsită într-o gară din Timişoara. Minora a plecat de acasă în noaptea de 28 februarie spre 1 martie.

Denisa FOTO Umaniţ Marian jpg

Copila a plecat în urmă cu cinci zile de acasă. Și-a luat puşculiţa cu bani şi a lăsat familiei un bilet în care spune că urmează destinul unui personaj dintr-o carte extrem de populară printre copii, „Pisici războinice“. 

Cărțile, scrie wikipedia, surprind povestea pisoiului de casă numit Roșcovanul care se aventurează în pădure și este găsit de Dungă Cenușie, prietenul lui cel mai bun (în viitor). Se alătură Clanului Tunetului și află poveștile și tradițiile tuturor clanurilor, cum ar fi Clanul Râului, Clanul Umbrelor și Clanul Vântului.

În viitor, Roșcovanul va fi cunoscut drept Labă de Foc (ca ucenic), Inimă de foc (ca războinic și secund al clanului), dar și ca Stea de Foc, drept lider al Clanului Tunetului după moartea liderei acestui clan, Stea Albastră, în timpul unei lupte.

Polițiști, jandarmi și sute de voluntari au căutat-o prin pădurea din apropierea casei din Tulcea. Inclusiv o dronă a fost ridicată astfel încât să fie indentificată, însă fără urmă. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică ea a fost găsită în celălalt capăt al ţării, în Timişoara. A fost preluată de Protecţia Copilului şi familia a fost anunţată minora este bine și că o poate lua acasă.

Denisa, fascinată de „Pisicile războinice“, a plecat, cred părinții, pe urmele personajului principal, Steaua de Foc.

Înainte de a pleca de acasă, Denisa a lăsat părinților o scrisoarea în care spunea că a planificat aventura.

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite