UPDATE Copilul dispărut în Craiova a fost găsit. Unde se afla și ce le-a spus el polițiștilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când a plecat de la școală, băiețelul purta o geacă verde și avea un ghiozdan negru cu sigla Tik-Tok. Polițiștii cer ajutor ca fotografia copilului să fie distribuită cât mai mult și oricine deține informații despre minor să sune imediat la 112.

Copilul a fost găsit FOTO Poliția Română
Copilul a fost găsit FOTO Poliția Română

UPDATE:

Copilul a fost găsit. Era la joaca. A rămas fără baterie la telefon și nu a avut cum să-și anunțe mama. Și nici nu și-a dat seama ca au trecut atâtea ore. Asta le-a spus polițiștilor când l-au găsit.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Băiatul a plecat de la școală vineri dimineața, la ora 11,30. Copilul este crescut de tatăl său care este plecat în străinătate și femeia cu care s-a recăsătorit.

Copilul dispărut FOTO Arhiva familiei
Copilul dispărut FOTO Arhiva familiei

Mama vitregă a mers imediat la poliție după ce și-a dat seama că au trecut mai bine de trei ore de când copilul a plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă. Femeia spune că nu exista nici cea mai mică problemă în familie sau la școală și speră ca băiețelul să fie teafăr. 

Polițiștii au început imediat cercetările, au fost deja verificate camerele de supraveghere din zonă, dar până la transmiterea acestor informații nu au fost descoperite indicii care să ajute la găsirea minorului.

Redăm mai jos comunicatul IPJ Dolj.

La data de 03 martie a.c., ora 14.50 polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie, de 44 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în cursul acestei zile, ora 11.30, fiul său vitreg HOLTEA NICOLAS CRISTIAN, de 11 ani, a plecat de la Școala nr. 21 Craiova, după terminarea cursurilor, însă nu a mai ajuns acasă. Semnalmente: înălţime 1,35 m, greutate 28 de kg, ochii căprui, părul șaten. În momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, pantaloni de blug de culoare albastru închis, pantofi sport de coloare neagră, fes negru cu alb, ghiozdan negru cu sigla Tik Tok", au transmis polițiștii doljeni.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite