Procurorii DNA fac percheziţii la Primăria Tulcea. Primarul Constantin Hogea este suspectat de luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Constantin Hogea
Primarul Constantin Hogea

Procurorii DNA fac percheziţii la sediul Primăriei Tulcea, la locuinţa primarului Constantin Hogea şi la mai multe firme, într-un dosar privind fapte de corupţie care au fost comise anul trecut.

Mai multe percheziţii au loc joi dimineaţă la sediul Primăriei Tulcea, la locuinţa primarului Constantin Hogea şi la alte domicilii. Edilul este suspectat de luare de mită. Un om de afaceri ar fi obţinut contracte avantajoase prin mituirea edilului, în anul 2014.

Constantin Hogea era acasă în momentul în care procurorii au demarat percheziţiile. „Nu mi s-a adus nimic la cunoştinţă, însă nu am voie să dau declaraţii. Sunt în prezenţa avocaţilor“, a spus primarul pentru B1 TV.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

image

Constantin Hogea s-a născut la 6 septembrie 1957, în Cerna, Judeţul Tulcea. Este căsătorit şi are doi copii. A absolvit Institutul Agronomic Timişoara – Facultatea de Agricultură, în 1982.

Din 1982 până în 1985 a fost inginer agronom stagiar la CAP Nufăru şi la IPILF - Dunărea Tulcea, apoi profesor de specialitate la Liceul Agroindustrial Tulcea.

Din 2004 este primar al oraşului Tulcea, el ocupând şi funcţia de viceprimar în perioada 1996 - 2000. Din 2005 este preşedintele Organizaţiei Municipale PDL Tulcea.

Vă mai recomandăm:

Constantin Balaban, şeful Parchetului din Măcin, reţinut de DNA. Magistratul este acuzat de luare de mită: bani şi un viţel

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite