UPDATE O tânără din județul Tulcea a murit după ce s-a împușcat cu arma de vânătoare. Ea a lăsat un bilet de adio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 36 de ani, din Baia, s-a împușcat cu o armă de vânătoare. Ea a spart rastelul metalic pe care îl avea la domiciliu.

Arma de vănătoare FOTO: arhivă
Arma de vănătoare FOTO: arhivă

UPDATE: Femeia a murit, în ciuda faptului că echipajul medical i-ar fi aplicat manevre de resuscitare, rănile suferite fiind incompatibile cu viața. În urma sa aceasta lasă o familie distrusă, un soț și doi copii, din care unul, minor. 

O femeie de 36 de ani se află în stare gravă la spital după ce s-a împușcat cu arma de vânătoare a soțului. Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Baia au fost sesizați de către un bărbat, de 41 ani, din Baia cu privire la faptul că azi în jurul orei 11.00, soția sa, de 36 ani, fără știrea sa, a spart rastelul metalic pe care îl avea la domiciliu şi a sustras o armă letală cu glonț de calibru 30,06 și un încărcător cu trei gloanțe, pe care acesta le deținea legal, scrie tulceanoastra.ro.

Ulterior, aceasta a plecat de la domiciliu, precizând faptul că se va sinucide. În urma primelor verificări, s-a stabilit faptul că femeia a plecat de la domiciliu cu un autoturism, într-o direcție necunoscută. Imediat, la nivelul I.P.J. Tulcea, s-au constituit mai multe echipe de căutare. În urma verificărilor efectuate, femeia a fost găsită de către un pădurar în pădure, la Slava Cercheză, cu o plagă împușcată în piept. Aceasta a fost transportată la spital, în stare gravă”, potrivit IPJ Tulcea.

Femeia a  lăsat în urma sa și un bilet de adio, ancheta fiind în plină derulare.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite