Cum arată garsoniera scoasă la vânzare cu 4.000 de euro, în Tulcea. Are 21 de metri pătrați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tulcean își vinde garsoniera cu 20.000 de lei, adică 4.000 de euro. În anunțul postat pe un site de vânzări, proprietarul oferă câteva detalii despre imobil și prezintă două fotografii cu toată locuința.

Garsoniera costă 4.000 de euro FOTO: OLX
Garsoniera costă 4.000 de euro FOTO: OLX

Din imaginile postate pe OLX, se observă că încăperea ține loc și de bucătărie, și de sufragerie, și de hol. 

Proprietarul descrie locuința ca fiind nedecomandată, cu o suprafață de 21 de metri pătrați, situată la etajul șase al unui bloc de șapte etaje construit înainte de 1990.  

Garsoniera are contor individual de apă și o boxă. 

Garsoniera are două canapele FOTO: OLX
Garsoniera are două canapele FOTO: OLX

Vând garsonieră, zona Dallas, etaj 6 din 7, contorizată individual la apă, plus boxă la același etaj”, sună anunțul postat de tulcean pe platforma OLX. Proprietarul spune, de asemenea, că prețul este negociabil. 

Municipiul Tulcea, situat pe malul Dunării, ocupă o suprafață de peste 115 kilometri pătrați și înregistrează o populație de aproximativ 70.000 de locuitori. Orașul este cunoscut drept poarta de intrare în Delta Dunării, având o istorie ce ajunge până la cultura Gumelnița.

Alte garsoniere minuscule pe piața imobiliarelor

În octombrie 2022, o garsoniera „cât o debara” a fost scoasă la închiriat în municipiul Cluj-napoca. Deși avea o suprafață de doar 11 metri pătrați, proprietarul solicita o chirie lunară de 1.150 de lei, echivalentul a 230 de euro.

Și pe piaţa imobiliară din oraşul Galați a fost scoasă la vânzare (anul trecut) o garsonieră de doar 10,25 metri pătraţi. Minuscula locuinţă era dotată cu aer condiţionat şi se vindea nemobilată la preţul de 11.000 de euro.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite