Doi minori daţi dispăruţi, găsiţi la Tulcea şi trimişi acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre o fată de 16 ani din Constanţa şi un băiat de 12 ani din comuna Sarichioi, judeţul Tulcea. Cei doi au fost găsiţi marţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

Marţi, poliţiştii de la Luncaviţa au depistat-o pe Mădălina, o fată de 16 ani din Constanţa, care era dată dispărută de părinţi de la data de 23 aprilie 2013, fiind căutată de poliţiştii constănţeni. Minora a fost predată poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Marţi dimineaţă, poliţiştii Postului de Poliţie Sarichioi au fost sesizaţi de către Z. Liliana (41 ani) din comună despre faptul că fiul acesteia, un copil de 12 ani, a plecat în dimineaţa zilei precedente la şcoala din Sarichioi şi nu s-a mai întors acasă. Minorul a fost depistat în după-amiaza aceleiaşi zilei pe câmp, între Sarichioi şi Zebil. Copilul a ajuns la familie.

Mai citiţi şi:

FOTO O elevă a Liceului de Artă din Tulcea s-a certat cu părinţii şi a dispărut de acasă. Familia o caută de trei săptămâni

Despre eleva dispărută de trei săptămâni: este foarte deşteaptă, dar are multe absenţe

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite