UPDATE:O elevă de 16 ani a murit după ce un microbuz a lovit-o în plin pe partea carosabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie de 75 de ani a ajuns la spital în urma accidentului Foto;Arhiva
O femeie de 75 de ani a ajuns la spital în urma accidentului Foto;Arhiva

Accident grav în această dimineaţă în judeţul Dolj pe DE 79 în apropiere de localitatea Răcacri. O elevă de 16 ani a decedat, iar o femeie de 75 a ajuns la spital în stare gravă.

UPDATE,ORA 12.00/"Şoferul unui autourism Volkswagen Golf a redus viteza în mers, semnalizând către stânga, moment în care a fost lovit în spate de un microbuz de transport persoane al cărui şofer nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de maşina din faţa lui. În momentul impactului, microbuzul a ricoşat către partea dreaptă a şoselei şi a lovit o fată de 16 ani care mergea pe marginea drumului", a spus Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Oamenii din microbuz au declarat că au văzut moartea cu ochii.''Am crezut că nu o să mai ajung acasă. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit o fată. Săraca de ea a murit pe loc. Sunt în stare de şoc în continuare'', a povestit unul dintre pasageri.

 Un microbuz în care se aflau 10 persoane nu păstrat distanţa regulamentară de mers, a lovit un alt autoturism, iar în urma impactului a ricoşat pe partea dreapta şi a lovit în plin o elevă de 16 ani. Fata a decedat pe loc în urma accidentului. Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

 Accidentul a avut loc în această dimineaţă pe DE 79 în apropiere de localitatea Răcacri. 

Oamenii legii sunt în acest moment la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragicul eveniment.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite