Bilanţ negru al unui weekend prelungit: doi bărbaţi s-au înecat, doi tulceni au fost arestaţi, o femeie s-a spânzurat şi opt maşini au fost implicate în accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadrele medicale au intrvenit pentru şase accidente rutiere petrecute în două zile FOTO Arhivă Adevărul
Cadrele medicale au intrvenit pentru şase accidente rutiere petrecute în două zile FOTO Arhivă Adevărul

Sfârşit de săptămână tragic la Tulcea: weekendul prelungit de Rusalii a adus tragedii în judeţul nostru: şapte accidente rutiere au avut loc în aceste zile, o maşină a fost incendiată (iar autorul a ajuns după gratii), doi bărbaţi au sfârşit înecaţi şi o femeie şi-a pus capăt zilelor.

În perioada sărbătorii Rusaliilor, poliţiştii au intervenit la 226 de evenimente semnalate prin Apelul de Urgenţă 112. La ambulanţă au fost, în medie, 95 de apeluri pe zi.

Sâmbătă, o femeie de 42 de ani din Luncaviţa, care a mai avut tentative de suicid, şi-a pus capăt zilelor: femeia a fost găsită spânzurată într-o anexă a casei sale din localitate.

Tot sâmbătă, un Matiz a fost incendiat de către un bărbat de 35 de ani din Tulcea. Autorul, spre care se presupune că a acţionat din gelozie, a ajuns în arest preventiv.

În aceeaşi zi, pe drumul Tulcea – Constanţa a avut loc un accident rutier (şoferul s-a răsturnat cu maşina în câmp), în urma căruia au fost rănite trei persoane: o femeie de 64 de ani şi două minore de 5, respectiv 10 ani.

Duminică, un tânăr de 25 de ani, acuzat de tâlhărie, a ajuns după gratii (mandat emis de Judecătoria Tulcea).

Tot duminică, spre seară, un bărbat de 36 de ani din Niculiţel şi-a găsit sfârşitul în  ghiolul Saon din zona comunei Niculiţel. Trupul acestuia a fost scos la suprafaţă în jurul orei 21.00.

Duminică, în jurul orei 20.00, un şofer de 35 de ani a aţipit la volan şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului Tulcea - Malcoci. O femeie de 37 de ani a fost grav rănită. Şoferul şi femeia de 31 de ani, de pe scaunul din dreapta faţă au fost răniţi uşor.

În aceeaşi zi, la ora 20.30, un şofer de 57 de ani din Luncaviţa, aflat sub influenţa alcoolului, a vrut să evite o maşiă (care avea prioritate) şi a intrat într-un stâlp de beton. A acroşat, astfel, o femeie de 57 de ani din localitate, care stătea în zona stâlpului. Femeia a avut leziuni minore, spun cadrele medicale care au ajuns la faţa locului.

Tot duminică, în jurul orei 21.00, o maşină în care se aflau opt persoane (dintre care trei copii de doi – trei ani) a ajuns într-un stâlp de pe marginea şoselei, în centrul localităţii Niculiţel. O minoră de trei ani are fractură la o mână, iar alte două femei din maşină au fost rănite uşor.

Duminică seara, în jurul orei 23.00, un şofer de 26 de ani din Tulcea a pierdut controlul maşinii pe drumul dintre Nufăru şi Victoria şi a ajuns în şanţul de pe marginea şoselei.

În aceeaşi zi, spre seară, în jurul orei 20.00, pompierii militari tulceni s-au dus pe canalul Litcov, acolo unde un bărbat de 42 de ani a intrat în apă şi nu a mai ieşit. A fost găsit înecat luni, în jurul orei 11.00.

Tot luni dimineaţă, pompierii de la Măcin  au intervenit la un incendiu izbucnit la o casă din Ostrov. Două femei, una de 51 de ani şi una de 80 de ani au fost preluate de un echipaj al Ambulanţei, respectiv un  echipaj SMURD, şi transportate la spitalul judeţean.

La începutul acestei săptămâni, la intersecţia străzilor Oiţelor şi Podgoriilor a avut loc un accident rutier în urma căruia o femeie a ajuns la spital.

Tot luni, şoferul unei Dacia Logan nu a respectat distanţa faţă de atelajul hipo din faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta. Conducătorul atelajului a fost rănit în accident, dar nu a rămas internat.


Mai citiţi şi:

Încă o maşină incendiată în Tulcea: principalul suspect a fost arestat preventiv

Tragedie în Delta Dunării: un bărbat şi-a găsit sfârşitul în canalul Litcov

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite