O femeie de 37 de ani, transportată cu elicopterul la Bucureşti după un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc duminică seara, pe drumul care leagă localitatea Malcoci de municipiul Tulcea. Trei persoane au fost rănite în accidentul rutier.

Trei persoane din satul Costeşti, judeţul Buzău se aflau în autoturismul marca Ford în momentul accidentului. Gabriel (35 de ani), şoferul, a adormit la volan, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea şoferului, a soţiei sale şi a pasagerei din spate. O femeie de 37 de ani a fost rănită grav, având fractură la nivelul coloanei, astfel că ieri pacienta a fost transportată cu elicopterul la un spital din Capitală, au spus reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea. Celelalte două victime sunt în afara oricărui pericol.

Şoferul avea permis de conducere şi nu se afla sub influenţa alcoolului, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectorautlui Judeţean de Poliţie Tulcea.

Mai citiţi şi:

Bilanţ negru al unui weekend prelungit: doi bărbaţi s-au înecat, doi tulceni au fost arestaţi, o femeie s-a spânzurat şi opt maşini au fost implicate în accidente rutiere

Opt persoane într-o maşină: o fetiţă de trei ani şi două femei, rănite în urma unui accident rutier

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite