Transportate la spital după ce le-a ars casa: o femeie a intrat în casă să îşi salveze mama şi are arsuri pe faţă şi pe mâini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii militari au stins incendiul FOTO Arhivă Adevărul
Pompierii militari au stins incendiul FOTO Arhivă Adevărul

Incendiul a fost anunţat pe numărul unic de urgenţă 112 luni dimineaţă: o locuinţă din localitatea tulceană Ostrov a luat foc.

La faţa locului au ajuns două echipaje ale Staţiei de Pompieri Măcin din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta Tulcea, care au lichidat incendiul.

Flăcările au distrus două  camere ale casei şi o anexă situată în apropiere, au precizat reprezentanţii ISU Delta.

La locul incendiului au ajuns şi un echipaj SMURD şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, care au preluat cele două victime, o femeie de 51 de ani şi una de 80 de ani, pe care le-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean Tulcea.

Conform celor care au ajuns la faţa locului, femeia de 51 de ani a intrat în casă pentru a îşi salva mama, o bătrână de 80 de ani. Mama, bolnavă de Alzheimer, nu a avut arsuri, dar a intrat în stare de şoc şi a fost internată la Psihiatrie. Fiica a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feţei, mâinilor şi spatelui, spun cadrele medicale.

Mai citiţi şi:

FOTO Tragedie în municipiu: doi bărbaţi, carbonizaţi în urma unui incendiu. Martori: „Flacăra avea peste doi metri!“

Incendiu pe strada Sabinelor: o femeie a murit şi alta se află pe patul de spital

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite