Voluntarii reîmpăduresc județul. Mii de puieți, plantați la Izvin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

Direcția Silvică Timiș își propune refacerea suprafețelor împădurite din județ. Inițiativa urmărește să atragă atenția și asupra beneficiilor reciclării hârtiei și a modului în care aceasta poate contribui la extinderea zonei verzi din jurul orașelor.

Proiectul ,,O padure din hartie" se va desfasura la Herghelia Izvin, in data de 12 noiembrie 2011, ora 9, unde cei 100 de voluntari ai Garzii de Mediu Timis, Grupului Scolar Agricol Iulian Dracea, Colegiului Silvic "Casa Verde" si ai Scolii cu clasele I-VIII  nr.18,  toate din Timisoara,  vor planta 1.000 de puieti de salcam, oferiti de catre Directia Silvica Timis.

Sustinerea acestui proiect se realizeaza din fondurile obtinute din reciclarea maculaturii rezultate in urma prelucrarii arhivelor institutiilor mai sus mentionate. Arhive Logistic Banat este cel mai mare furnizor de servicii de arhivare din Timisoara si detine singurul depozit de arhiva, din oras, avizat de catre Arhivele Nationale.

Arhive Logistic Banat pune la dispozitia reprezentantilor mass-media un mijloc de transport pana la locul unde  se va desfasura  actiunea ,,O padure din hartie". Plecarea se va face din parcarea Salii Constantin June, la ora 9:30. Toti cei interesati de participarea la aceasta actiune sunt rugati sa-si confirme prezenta.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite