VIDEO Theatre Fleas Orchestra, lansarea unui proiect muzical deştept în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tibor Cari este un talentat compozitor de muzică de teatru
Tibor Cari este un talentat compozitor de muzică de teatru

Theatre Fleas Orchestra îşi va  susţine concertul de lansare la Timişoara duminică, 24 noiembrie 2013, de la ora 19.00, în Sala Teatrului Maghiar

Theatre Fleas Orchestra este un proiect care îmbină muzica de teatru, dansul şi arta vizuală, într-un concept cum nu s-a mai văzut în România. Trupa este alcătuită din compozitorul şi pianistul Tibor Cari, Sorina Savii- vibrafon, percuţie, Alin Stoianovici – acordeon, Cătălin Trocan – trombon, Csaba Sánta – contrabas şi Radu Pieloiu - tobe. 

Noul proiect al compozitorului Tibor Cari are în repertoriu piese  din filme şi spectacole de teatru, piese care trăiesc o altă viaţă dincolo de teatru, unele care încă nu şi-au găsit spectacolul, improvizaţii cu explozie imediată, dans, senzaţii. „Îţi crează o anume stare de ”déjà vu” teatral: sunet, atmosferă, un ”quelque chose” inefabil ce creează dependenţă”, anunţă organizatorii concertului.

Primul concert-test al Theatre Fleas Orchestra a avut drept  scenă festivalul  Teatrului  "Ioan Slavici" din Arad, pe 21 octombrie. Un al doilea concert a fost susţinut pe 29 octombrie, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru,  pe scena Odeon din Bucureşti, unde formulei iniţiale i s-a alăturat şi actorul Alin State în postura de dansator.

Theatre Fleas Orchestra îşi va  susţine concertul de lansare la Timişoara duminică, 24 noiembrie 2013, de la ora 19.00, în Sala Teatrului Maghiar. 

Tibor Cari este un talentat compozitor de muzică de teatru

Intrarea la concertulse face pe baza unei de donaţie de 20 lei pentru Asociaţia Sfera Timişoarei, iar invitaţiile se găsesc la: Salonul "Charme de Ralu" (Str. Siret, nr. 5- în spatele Liceului de Muzică), librăria "Cărtureşti" şi restaurantul "Biofresh", ambele pe strada Mercy în Piaţa Unirii. 

După concert, publicul este invitat în foaier să deguste un vin bun şi prăjituri de casă delicioase, preparate de Anca Dume.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite