VIDEO „Stăpânul Timişoarei”, dispărut fără urmă după ce a fost condamnat la închisoare, a fost capturat într-o superbă staţiune turistică din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Udrea a fost prins în Italia, urmând să fie predat autorităţilor române FOTO pressalert.ro
Sorin Udrea a fost prins în Italia, urmând să fie predat autorităţilor române FOTO pressalert.ro

Interlopul Sorin Udrea, dat în urmărire naţională şi internaţională după ce a fost condamnat la şase ani şi opt luni de închisoare cu executare, a fost prins. Cel supranumit „Stăpânul Timişoarei” se ascundea într-o staţiune turistică aflată pe malul unui lac.

După pronunţarea sentinţei din dosarul lotului „Udrea”, liderul reţelei, Sorin Udrea, condamnat la şase ani şi opt luni de închisoare şi doi dintre locotenenţii săi, Viorel Cosma, zis „Vio Blondu” şi Stelian Mocanu, zis „Steli”, condamnaţi la câte cinci ani de închisoare, au dispărut fără urmă. Udrea şi a cei doi interlopi au fost daţi în urmărire, iar potrivit pressalert.ro, Sorin Udrea a fost capturat joi seara în localitatea Sirmione din provincia Brescia. Localitatea este o superbă staţiune turistică, situată într-o mică peninsulă, pe malul lacului Garda. Potrivit descrierilor de pe sieturile în care turiştii împărtăşesc impresii de călătorie, zona este foarte frumoasă, Lacul Garda fiind înconjurat de Alpii Dolomiţi.

Odată cu prinderea lui Sorin Udrea, acesta va intra în procedurile europene din domeniu, urmând ca interlopul să fie prezentat instanţei din Italia pentru confirmarea mandatului european de arestare. După decizia judecătorului, Udrea ar urma să fie predat autorităţilor române pentru executarea pedepsei. „Vio Blondu” şi „Steli” sunt în continuare daţi în urmărire. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite