VIDEO Cum negociază inspectorul şcolar şi prefectul din Timiş închiderea şcolilor. „Faptul că vă isterizaţi nu ajută cu nimic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înregistrări cu o convorbire telefonică între prefectul de Timiş, Liliana Oneţ, şi inspectorul şcolar general, Aura Danielescu, a intrat în posesia site-ul Debanat.ro.

Prefectul de Timiş, Liliana Oneţ, şi Aura Danielescu, inspectorul şcolar general se contrazic pe marginea închiderii şcolilor din cauza coronavirusului.

Danielescu cere închiderea tuturor şcolilor din Timişoara, timp de 14 zile, pentru a preveni răspândirea coronavirsului, în timp ce prefectul are cu totul alte opinie. 

Oneţ crede că nu mediul şcolar este vinovat de îmbolnăvirea fetei de 16 ani, ci faptul că este dintr-o familie romi, scrie site-ul Debanat.ro, care a prezentat înregistrarea.
 

Oneţ a propus suspendarea cursurile doar la liceul în care au fost infectat un elev cu coronavirus. 
 

“Fata asta putea să fi pozitivă şi din alt mediu, nu numai de la şcoală. Înţeleg că e tot dintr-o familie de romi, eu am mari suspiciuni asupra faptului că aceste familii nu se cunoşteau între ele şi că nu s-au văzut…Ideea este că şcoala se va închide 14 zile”, a spus prefectul de Timiş.

Puteţi asculta discuţia dintre Liliana Oneţ, şi Aura Danielescu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite