Tragedie evitată în ultimul moment. Cum au fost salvaţi trei copii găsiţi inconştienţi în baie

0
0
Copiii au fost salvaţi în urma intervenţiei ISU FOTO ISU (Arhivă)
Copiii au fost salvaţi în urma intervenţiei ISU FOTO ISU (Arhivă)

O familie din Timiş a fost la un pas de o tragedie. Trei copii ai unei familii din Silagiu au fost găsiţi joi seara inconştienţi, în baie. Echipajele medicale ajunse la faţa locului i-a stabilizat pe copii care sunt acum în afara oricărui pericol.

Soluţia găsită de o familie din Timiş pentru încălzirea apei putea să le fie fatală celor trei copii de un an, doi ani şi patru ani din Silagiu. Printr-un apel la 112, autorităţile au fost anunţate că micuţii au fost găsiţi inconştienţi în baie, fără se se simtă vreun miros suspect.

Potrivit ISU Timiş, Elena Megherea, la faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD şi două ambulanţe, iar primul echipaj ajuns la faţa locului de la Buziaş le-a administrat copiilor oxigen.

În urma manevrelor de prim-ajutor, copiii şi-au revenit, iar după ce au fost evaluaţi s-a decis că nu este nevoie să fie transportaţi la spital.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş a mai declarat că la faţa locului a fost trimis şi un echipaj CBRN, care intervine în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare. 

În urma măsurătorilor, specialiştii ISU au identificate gaze de ardere de la un instant pentru apă caldă care funcţiona pe gaz.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Gazul pentru exterminarea rozătoarelor din câmp care a ucis trei oameni, la Timişoara. „Degajă un miros specific de carbid sau usturoi“

Patronul firmei de deratizare acuzat că a ucis trei oameni la Timişoara a folosit o substanţă extrem de toxică. Cum s-au derulat evenimentele

Otrava folosită în blocul groazei de la Timişoara, cumpărată de pe piaţa neagră. Patronul a recunoscut tot

Substanţa care a provocat tragedia de la Timişoara. Specialist: „E de un alt tip decât cel cu care suntem noi obişnuiţi”

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite