Tragedia de pe râul Mureș: Persoanele dispărute după răsturnarea bărcii nu au fost găsite

0
Publicat:

Barca răsturnată duminică seară în râul Mureş nu era înmatriculată, iar cel care o conducea, un bărbat de 33 de ani, nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Barca scufundată în râul Mureș a fost trasă la mal FOTO Adevărul
Barca scufundată în râul Mureș a fost trasă la mal FOTO Adevărul

Cele patru persoane dispărute după ce o barcă s-a răsturnat în râul Mureş duminică seara, în zona Periam Port, nu au fost găsite în timpul operaţiunilor de căutare desfăşurate luni, iar scafandrii s-au retras la bază în cursul serii, urmând ca misiunea să fie continuată la suprafaţa apei şi în cursul nopţii, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, scrie Agerpres.

”Până în acest moment, cele patru persoane dispărute (2 copii şi 2 adulţi) nu au fost găsite. Începând cu ora 19,00, echipajele de scafandri s-au retras la bază. Trei echipe de căutare-salvare din cadrul ISU TIMIŞ şi încă trei echipe din cadrul ISU ARAD vor continua misiunea la suprafaţă pe tot parcursul nopţii. Căutările vor fi reluate mâine dimineaţă (marţi), în jurul orei 8,00, cu forţe şi mijloace din fiecare subunitate de intervenţie", precizează informarea ISU Timiş.

La operaţiunile de căutare desfăşurate în cursul zilei de luni au participat 24 de pompieri timişeni cu o autospecială de serviciu, şase autospeciale de primă intervenţie şi comandă, un microbuz, nouă bărci, o ambulanţă SMURD şi un echipaj cu patru scafandri. De asemenea, cincisprezece pompieri arădeni au participat cu patru autospeciale de primă intervenţie şi comandă, patru bărci şi un echipaj SMURD.

O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat duminică seara în râul Mureş, în localitatea Periam Port. În urma incidentului, a survenit decesul unui minor de 3 ani, din Semlac, în continuare fiind căutaţi un bărbat de 29 de ani, din Arad, un bărbat de 31 de ani, din Nădlac, şi doi copii din Nădlac.

Barca răsturnată duminică seară în râul Mureş nu era înmatriculată, iar cel care o conducea - un bărbat de 33 de ani - nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta fiind reţinut, a informat IPJ Arad.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite