Timişoara, pe primul loc în lume în ceea ce priveşte viteza de download de pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O statistică publicată de site-ul netindex.com plasează capitala Banatului pe locul întâi în ceea ce priveşte conexiunea la internet, mai exact viteza cu care timişorenii pot descărca fişiere: 90,41 Mb/s.

Statistica se bazează pe rezultatele testelor făcute de bănăţeni pe speedtest.net, fiind luate în calcul 111.078 de adrese IP şi 13.639 de teste de viteză făcute pe respectivul site. Următorul oraş în top, Vilnius, din Lituania, are o viteză de download de 53,31 Mb/s.

Următorul oraş din ţară prezent în top este Constanţa, pe locul 13, cu 34,40 Mb/s, Clujul şi BUcureştiul apar pe locurile 17 şi 18, iar Braşovul pe locul 28, imediat după Chişinău, capitala Republicii Moldova. În clasamentul pe ţări, România se află pe locul 8 la viteza de download, cu 32,40 Mb/s, în timp ce pe locul întâi se află Hong Kong, cu 48,92 Mb/s.

În ceea ce priveşte viteza de upload, Timişoara este pe locul 18, cu 21.64 Mb/s, sub Bucureşti, Braşov sau Constanţa. Pe primul loc la viteza de încărcare este Vilnius, din Lituania, cu 50, 78 Mb/s.

Citeşte şi:

Efectul palmierilor din Timişoara: joc pe internet cu primarul şi nuci de cocos

Festival tehnologic la Timişoara: IT Congress 2013 este cel mai mare eveniment de profil din ţară

VIDEO Timişoara online, din maşină. Vezi în cât timp parcurgi oraşul pe YouTube!

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite