Premieră în fotbalul românesc: prima echipă din Liga a 5-a cu magazin online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASU Politehnica Timişoara, echipa Institutului Politehnic adoptată de o parte dintre microbiştii timişoreni, are începând de vineri un magazin online, de unde fanii din ţară şi din străinătate pot achiziţiona produse cu însemnele clubului.

Echipa care tocmai a încheiat sezonul pe locul doi în Liga a 5-a, Seria a 3-a, a început de ieri să vândă produse promoţionale şi pe internet. Site-ul echipei, la fel ca şi tot ce a ţinut de bunul mers al clubului în ultimul an, a fost făcut exclusiv prin muncă voluntară, iar costurile legate de găzduirea site-ului şi producerea materialelor au fost acoperite din cotizaţiile mebrilor şi din donaţii.

Astfel, simpatizanţii care s-au stabilit în Germania, Anglia, SUA sau Canada şi nu au apucat până acum să-şi cumpere un tricou cu echipa favorită, pot face acest lucru prin internet. Shop-ul online al ASU Politehnica Timişoara oferă replici ale tricoului de joc, atât versiunea pentru meciurile de acasă (alb-violet), cât şi pentru deplasare (negru-violet), toate cu numărul 12, cel rezervat suporterilor. În plus, se mai găsesc trei variante de tricouri de bumbac, eşarfe sau fanioane, iar oferta va fi îmbunătăţită în curând.

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Defilare alb-violetă în centrul Timişoarei. Fanii ASU Politehnica au făcut spectacol

FOTO VIDEO Cum a ajuns o echipă de fotbal din Liga a 5-a să ducă numele Timişoarei în jurul lumii

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite