Ţapinarii cântă contra Valentines Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa bucureşteană şi-a obişnuit fanii cu concertele împotriva Zilei Îndrăgostiţilor, care au loc deja de zece ani. Concertul de anul acesta va avea loc astăzi, de la ora 21.00, în clubul Bunker. Bucureştenii promovează albumul “2010 ani de folk alternativ”.

Concertul din această seară, din Bunker este dedicat tuturor celor care s-au săturat de isteriile comerciale din jurul sărbătorii de import Valentines Day. Primii care au gândit un evenimet anti-Valentines Day au fost muzicienii de la Ţapinarii, care au ajuns deja la cel de-al zecea an în care fac notă discordantă la jumătatea lunii februarie.

„La Timişoara este al doilea an în care organizăm anti-Valentines Day. Atâta timp cât noi avem Dragobetele, nu văd de ce trebuie să ne agăţăm de această sărbătoare americană. Nu are nicio legătură cu obiceiurile româneşti. În curând o să celebrăm şi 4 iulie”, a declarat Romulus Şoimu, organizatorul evenimentului Anti-Valentines Day.

Ţinând cont că publicul celor de la Ţapinarii este alcătuit în special din intelectuali, cu simţul umorului, evenimentul de anul trecut a fost o veritabilă reuşită. Acelaşi lucru se aşteaptă şi în această seară, când Ţapinarii îşi vor promova şi albumul lansat anul trecut, “2010 ani de folk alternativ”. “Ţapinarii sunt iniţiatorii conceptului de <sit down comedy>. Ei tot timpul comunică cu publicul, interacţionează cu oamenii. Cred că oamenii sunt sătui de comerţul care se face pe seama acestui Valentines Day şi de aceea au primit bine evenimentul”, a mai spus Romulus Şoimu.

Cea mai importantă realizare

Ţapinarii se află într-un turneu naţional anti-Valentines Day, care cuprinde şapte oraşe: Braşov, Sibiu, Cluj, Timişoara, Craiova, Constanţa şi Bucureşti. Ultimul concert se va desfăşura, ca în fiecare an, pe 14 februarie, în Club A, din capitală. “Iată că vine 2011 şi ştiţi de anul trecut că noi suntem tare organizaţi cu singurul turneu al nostru şi anume „Săptămâna anti-Valentine’s. În Bucureşti suntem la a zecea ediţie şi sperăm să ajungem împreună la ediţia 25, cel puţin. Aş vrea să vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi fost alături de noi în 2010 - anul cu cea mai importantă realizare de până acum - Ediţia de colecţie 2010 ani de folk alternativ”, a spus Cosmin Covei, unul din membri trupei Ţapinarii.
Concertul de la Timişoara, din clubul Bunker, va începe la ora 21.00, iar un bilet de intrare costă 15 lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite