Români ţinuţi în avion pentru că nu au primit scară pe care să coboare: „Nu este absolut nimeni” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
avion Wizz Air FOTO Wizz Air

Mai mulţi români care au zburat de la Timişoara la Londra (Lutton) au fost nevoiţi să stea aproximativ jumătate de oră în avion pentru că nu a avut cine să pună scara de coborâre la avion. „Credeţi-mă. Ne uităm pe geam şi nu este absolut nimeni”, le-a transmis una dintre stewardese pasagerilor.

O tânără care a zburat miercuri seara de la Timişoara la Londra (Lutton) a povestit că pasagerii avionului au fost nevoiţi să aştepte aproximativ jumătate de oră în avion pentru că nu a avut cine să pună la avion scara de coborâre a pasagerilor.

Timişoreanca a postat pe pagina sa de Facebook şi o înregistrare din care se aude cum însoţitoarea de zbor le spune pasagerilor: „Credeţi-mă. Ne uităm pe geam şi nu este absolut nimeni”.

Tânăra a declarat că membrii echipajului le-au spus pasagerilor că pur şi simplu nu reuşesc să dea de nimeni de la firma responsabilă de montarea scărilor care să permită coborârea pasagerilor.

Potrivit timişorencei aflate în avion, după aproximativ jumătate de oră, compania responsabilă de montarea scărilor pentru coborârea din avion au reuşit să asigure coborârea pasagerilor. 

„Stewardesele tot făceau anunţuri şi ne-au spus că săptămâna trecută un avion Wizz a fost lăsat să aştepte la Luton trei ore din acelaşi motiv”, a povestit timişoreanca.

De la începutul verii,  mii de curse aeriene au fost amânate sau chiar anulate din cauza lipsei de personal. Potrivit Digi24, o tânără  care a călătorit de la Lisabona la Dublin a ajuns în Irlanda fără bagaje de 10.000 de dolari, pierzându-şi inclusiv rochia de mireasă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Şase oferte pentru proiectarea şi construcţia noului terminal de pe Aeroportul Timişoara, care va costa 38 de milioane de euro VIDEO

Noul terminal de pe Aeroportul Timişoara arată ca o galerie de artă. Un proiect în premieră naţională VIDEO


Cum arată şoseaua de aproape 3 milioane de euro care leagă Aeroportul Timişoara de centura oraşului FOTO

Statuia lui Traian Vuia, inaugurată pe Aeroportul Timişoara: A ajuns acolo unde vin şi pleacă „aparatele zburătoare” care au la bază ceva născut din geniul lui

S-a deschis noul terminal pentru sosiri externe la Aeroportul Timişoara. Drulă: Durata de aşteptare pentru intrarea în ţară se va reduce la jumătate

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite