Tânărul investitor de la „Imperiul leilor” şi-a pierdut cardul, iar cel care l-a găsit a cheltuit 40.000 de euro: „O să poarte Dior la închisoare acum”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Instagram (Arhivă)
Foto Instagram (Arhivă)

Sebastian Dobrincu, fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piaţa de digital marketing, a anunţat pe contul său de Instagram că şi-a pierdut cardul de credit, iar „norocosul” a cheltuit suma de 40.000 de euro. În cele din urmă, milionarul a reuşit să-şi recupereze banii.

Persoana care a găsit cardul de credit a cheltuit circa 40.000 de euro în restaurante scumpe şi magazine de lux. Sebastian Dobrincu şi-a informat urmăritorii de pe Instagram că a reuşit să recupereze banii şi că Poliţia a demarat o anchetă. 

 „Am recuperat banii, vă daţi seama. A început şi Poliţia o anchetă. Nu mă mai întrebaţi de PIN. Era un card de credit. Dacă îl ducea mintea făcea tranzacţii online, nu mergea în magazine şi în restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, a afirmat Sebastian Dobrincu pe Instagram. 

De asemenea, juratul de la „Imperiul leilor” urmărea pe aplicaţia pe care o avea instalată pe telefon tranzacţiile realizate de persoana care îi găsise cardul.  

În anul 2009, Sebastian Dobrincu, în vârstă de 11 ani, a intrat în lumea software-ului. La 17 ani, s-a mutat în SUA şi a fondat următoarele platforme: Storyheap, Brandmates, Owlmetrics. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite