Rezultate finale Evaluare Naţională 2013 Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele la Evaluarea Naţională

Primele rezultate la examenul de evaluare naţională au fost afişate sâmbătă. După rezolvarea contestaţiilor, rezultatele finale vor fi afişate miercuri.

Pentru o parte dintre cei care au fost testaţi în Evaluarea Naţională, emoţiile nu s-au încheiat încă. Cei care nu au fost mulţumiţi de notă au avut posibilitatea să depună contestaţii, sâmbătă seara, după afişarea rezultatelor, iar notele finale vor fi anunţate miercuri. În Timiş, la Evaluarea Naţională au participat 4.875 de elevi. În anii trecuţi, în judeţul Timiş, între 30 şi 40 la sută dintre cei care au susţinut examenul au avut note sub 5, însă de data aceasta procentul este mai mic. Rezultatele finale pentru Evaluarea Naţională 2013 vor fi afişate pe site-ul ISJ Timiş şi pe edu.ro.

adevarul.ro le va oferi cititorilor săi posibilitatea să consulte notele candidaţilor din judeţ la Evaluarea Naţională, folosind un tool marca admitereliceu.ro. Notele vor fi publicate dupa ce vor apărea şi pe portalul edu.ro.

Citeşte şi:

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Cum au trăit elevii din Timişoara afişarea notelor

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 S-au afişat primele rezultate la şcolile din Timişoara. În judeţ au fost opt medii de 10

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite