Timişorenii, invitaţi să voteze artistul care va cânta de ziua oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre opţiuni este Puya. FOTO: Arhivă
Una dintre opţiuni este Puya. FOTO: Arhivă

Ca şi anul trecut, Primăria a lansat un sondaj pe pagina de internet a instituţiei, unde locuitorii pot alege prin vot artiştii care vor asigura divertismentul de Ziua Timişoarei, pe 3 august.

"Câştigătoarea" de anul trecut, Inna, nu se regăseşte de această dată printre cei nominalizaţi. Edilii nu au stabilit încă dacă, din lista prezentată, va fi ales un singur artist sau mai mulţi. "Timişorenii vor trebui să îşi exprime preferinţele. Sunt doar artişti români, sunt suficient de buni încât să dea satisfacţie. În funcţie de opţiuni şi de buget vom stabili cine cântă, nu plecăm la drum cu o gândire rigidă", a spus primarul Nicolae Robu. Bugetul alocat pentru evenimentele de Ziua Timişoarei este de aproximativ 300.000 de lei.

Alb-Negru, Alex Velea, Ami, Andreea Bănică, Datina, Delia, DJ George&Lara, Grasu XXL, Hara, Ianna, Like Chocolate, Liviu Hodor, Marius Moga, Nico, Puya, Ruby, Smiley, Sore, Vunk şi What's Up sunt artiştii propuşi de Primărie pentru acest an, iar cei care doresc să voteze pot găsi sondajul AICI.

Citeşte şi:

Filarmonica Banatul va deschide prima ediţie a Festivalui Jazz TM, din Piaţa Victoriei

VIDEO Distribuţie de zile mari la Festivalul Plai. Patrice revine la Timişoara pentru al doilea an consecutiv

Iubitorii de muzică bună sunt aşteptaţi în Munţii Banatului, la Festivalul de Jazz de la Gărâna

TimişoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite