O femeie din Timișoara a fost violată în propria locuință, după ce un individ a urmărit-o pe stradă şi a intrat peste ea

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost violată în casa scării blocului unde locuieşte, în Timişoara. Agresorul, un bărbat de 54 de ani, a urmărit-o pe stradă şi a intrat peste ea în apartament. Victima a încercat să scape şi a ieşit pe casa scării, însă acolo a fost imobilizată de bărbat. 

FOTO. Shutterstock
FOTO. Shutterstock

„În data de 05.07.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol prev. de art. 218 al. 1 Cp cu aplic. art. 77 lit. b teza II Cp și violare de domiciliu prev. de art. 224 al. 1 Cp, ambele cu aplic. art. 38 al. 1 Cp, reținându-se că inculpatul în data de 04.07.2023, după ce în prealabil a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate de sex feminin situat în mun. Timișoara și a încercat să întrețină cu aceasta raporturi sexuale prin constrângere, întrucât victima a reușit să iasă pe casa scării în vederea asigurării scăpării, inculpatul a imobilizat-o și, prin constrângere fizică și psihică a întreținut un act sexual cu aceasta împotriva voinței sale, supunând-o totodată la tratamente degradante”, transmite biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, notează opiniatimisoarei.ro. 

Atacatorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

Cercetările din prezentul dosar sunt efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Timișoara-Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea și supravegherea procurorului de caz.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite