Caz înfiorător în Franța. Coșmarul unei femei care a fost violată de 92 de ori, la dorința soțului

0
Publicat:

Un bărbat din Franța este anchetat pentru fapte înfiorătoare. Timp de 10 ani el și-a drogat soția și a permis altor bărbați să o violeze. Faptele monstruoase s-au petrecut în locuința cuplului, după ce femeii i s-au pus droguri în mâncare.

Femeia a fost violată după ce soțul ei a drogat-o FOTO Shutterstock
Femeia a fost violată după ce soțul ei a drogat-o FOTO Shutterstock

Un francez a fost acuzat că și-a drogat soția în decurs de un deceniu și că a permis ca cel puțin 83 de bărbați să o violeze, relatează mirror.co.uk

Dominique P. ar fi contactat bărbați pe un forum de pe internet numit „à son insu” – care înseamnă „fără el/ea să știe” – unde oamenii discută despre acte sexuale asupra partenerilor lor involuntar și neconsensual, care sunt adesea drogați.

Soțul ar fi amestecat un drog puternic în masa de seară a soției sale înainte ca oaspeții săi să sosească la casa lor din Mazan, în sud-estul Franței, pentru a o viola.

51 de suspecți, identificați de Poliție

Poliția a identificat 92 de cazuri de viol împotriva femeii de către 83 de bărbați, dar până în prezent a identificat doar 51 de suspecți, cu vârste cuprinse între 26 și 73 de ani, care au fost acuzați de viol și arestați preventiv.

Bărbații ar fi fost instruiți să se spele pe mâini cu apă fierbinte pentru a evita schimbările bruște de temperatură, să se dezbrace în bucătărie pentru a evita să lase haine în dormitor, să parcheze lângă o școală și să meargă în întuneric până la casă pentru a evita suspiciunea vecinilor. .

De asemenea, se mai spune că tutunul și parfumul au fost interzise pentru a evita orice mirosuri puternice care ar fi putut trezi victima.

Violurile îngrozitoare, care au avut loc între 2011 și 2020, au fost filmate, iar înregistrările au fost păstrate pe o unitate USB într-un fișier numit „abuzuri”, a spus Poliția.  Anchetatorii au adăugat că majoritatea bărbaților s-au întors de mai multe ori.

Ororile au ieșit la iveală în 2020

Polițiștii au aflat de aceste fapte îngrozitoare după ce l-au arestat pe Dominique în 2020 pentru că a filmat femei în vestiarele unui supermarket local printr-o cameră ascunsă.

În timpul audierilor, ofițerii au vorbit cu soția lui Dominique, care l-a descris drept un „tip grozav” care era „atent și grijuliu” – deși ea a adăugat că el a încercat să o determine să accepte schimbul de partener,. Femeia a refuzat spunând că nu a făcut-o, "nu-mi place să fii atins fără să ai sentimente”.

Femeia a mai spus că a simțit adesea oboseală, iar examinările medicale ulterioare au constatat că a fost infectată cu patru boli cu transmitere sexuală. Se pare că ea a cerut divorțul.

Soțul ei le-a spus magistraților că încă își iubește soția, avocatul său Béatrice Navarro spunând că victima a fost „prima lui dragoste, într-adevăr singura dragoste din viața lui”.

Un proces poate începe anul viitor în acest caz cutremurător, dacă magistrații decid să urmeze recomandările procurorului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite