Noi restricţii rutiere în centrul istoric al Timişoarei. Luni se închide toată strada Eugeniu de Savoya

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte din strada Eugeniu de Savoya era deja închisă
O parte din strada Eugeniu de Savoya era deja închisă

Lucările de reabilitare al cartierului Cetate avansează pe zi ce trece, iar noi străzi sunt închise circulaţiei maşinilor

Noile restricţii de circulaţie care se impugn vor intra în viguare începând de luni, 27 ianuarie. Se vor deschide şantiere de cercetare arheologică în Piaţa Unirii şi vor începe lucrări de reabilitări în regim de supraveghere arheologică pe străzile: Eugeniu de Savoya, Griselini, Traian Doda şi Radu Negru. Aceste străzi vor fi închise circulaţiei rutiere.

Pe strada Vasile Alecsandri se va permite circulaţia rutieră pe tronsonul Mărăşti-Gheorghe Lazăr pe ambele sensuri pentru toate vehiculele, dar pe tronsonul dintre Gheorghe Lazăr-Piaţa Libertăţii vor circula doar vehiculale aparţinând riveranilor şi cele ce deservesc zona de lucrări. 
 

Pe tot traseul străzii V. Alecsandri va fi interzisă oprirea, întrucât accesul vehiculelor care transportă materiale de construcţie se face pe această stradă.  

Puteţi vedea aici harta cu noile restricţii din zona cetate.

Continuă cercetarea arheologică de pe strada Mercy, iar pe str. L. Blaga a fost deschis un nou şantier de cercetare arheologică, circulaţia rutieră fiind oprită complet. Se deschide un nou şantier arheologic şi în Piaţa Unirii, unde  s-a trecut la decopertare, fiind scoase pietrele de dalaj, sortate, curăţate, inventariate şi depozitate. Parcarea temporară din Piaţa Unirii va rămâne deocamdată accesibilă şi se va putea circula cu maşina prin faţa Palatului Baroc.


Citiţi şi:
 

FOTO Centrul Timişoarei întră în reabilitare. Peste doi ani cartierul Cetate va fi de nerecunoscut

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite