Suspectat că a furat Porsche-ul de 94.000 de euro, în Timişoara. Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Porsche-ul furat a fost găsit într-o parcare FOTO Opiniatimisoarei.ro
Porsche-ul furat a fost găsit într-o parcare FOTO Opiniatimisoarei.ro

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş au identificat un bărbat bănuit de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani care a fost reţinut.

Porsche-ul de 94.000 de euro a fost furat, sâmbătă, din faţa unui locuinţe din cartierul Blaşcovici. Proprietarul a reuşit să urmărească traseul maşinii aproape o oră, prin intermediul GPS, dar hoţii au reuşit apoi să deconecteze sistemul. Disperat, omul a cerut ajutor pe Facebook, spunând că oferă recompensă pentru orice informaţie care duce la găsirea maşinii. După 15 ore, proprietarul a primit un mesaj de la un cetăţean care i-a spus că maşina cu numărul B444ZAV este într-o parcare din zona Soarelui.   

La faţa locului a ajuns şi poliţiştii care au ridicat probe din maşina furată şi recuperată. Proprietarul mai susţinea că i-au dispărut din maşină 4.000 de lei. 

Joi, poliţiştii au oferit noi informaţii cu privire la acest caz.  

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş au identificat un bărbat bănuit de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat în concurs cu furt în scop de folosinţă şi conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere.  

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luarea unei măsuri preventive. 

Vă mai recomandăm:

Porsche de 90.000 de euro, furat şi recuperat după nici o zi. Păţenia ciudată a unui IT-st din Timişoara

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite