Jack Spintecătorul de la Timişoara spune că a omorât şi violat o prostituată. Procurorii nu îl cred

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a pus Timişoara pe jar şi a agresat trei femei spune că a omorât şi o prostituată. "Ne putea spune că l-a omorât şi pe Kennedy. E nevoie de mai multe de o declaraţie ca să îl acuzăm de crimă". spune procurorul-şef Ion Braşoveanu.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

image

Aurel Mândrilă le-a spus procurorilor că el este cel care a omorât o prostituată la începul săptămânii. Crima există şi în realitate, dar procurorii se îndoiesc că agresorul spune adevărul. "Ne putea spune că l-a omorât şi pe Kennedy. E nevoie de mai multe de o declaraţie ca să îl acuzăm de crimă. Nu suntem siguri că e onest. Ancheta nu e finalizată", a spus Ion Braşoveanu, şeful procurorilor din judeţul Timiş.

GALERIE FOTO Prostituată violată şi ucisă de ziua ei la Timişoara. Scenele de groază au avut loc la marginea oraşului

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU PROSTITUATA

Jack Spintecătorul de la Timişoara, cercetat pentru tentativă de omor

Jack Spintecătorul de Timişoara loveşte din nou. Trei femei au fost înjunghiate azi. Poliţiştii au prins un agresor UPDATE

Aurel Mândrilă a înjunghiat trei femei în Timişoara. Agresorul şi-a recunoscut vina în toate cele trei cazuri de înjunghiere. Gheorghe Jurconi, poliţistul local care l-a prins pe Mândrilă, spune că acesta i-a declarat motivele pentru care a devenit violent. "Am suferit o decepţie în dragoste! Am fost înşelat! Le-am înjunghiat pentru că nu mai suport femeile", ar fi mărturisit Aurel Mândrilă, agresorul.

Individul, care provine dintr-o familie cu probleme, a fost pus în libertate recent după ce a fost închis tot pentru o tentativă de omor. Nu locuia cu forme legale în Timiş, însă venea periodic, având şi o iubită într-un sat din apropierea Timişoarei. În luna iunie a lucrat ca zilier la Şag.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU A DOUA VICTIMĂ

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cum au dat ţiganii de belele cu românii la Deta

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite