Imagini spectaculoase cu şantierul pe care îl înjură acum toţi şoferii din Timişoara. Pe aici treceau în fiecare oră 3.000 de maşini FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu deschiderea şantierului pentru lărgirea Pasajului Jiul, circulaţia rutieră din Timişoara a fost practic sufocată.

Odată cu închiderea pasajului Jiul-Circumvalaţiunii, să circuli cu maşina Timişoara a devenit un chin. Practic, acest pasaj –punctul cu cel mai mare ambuteiaj din oraş, a fost folosit ca principalul loc de trecere din partea de nord în partea de sud a oraşului.

Conform primarului Nicolae Robu, prin pasajul Jiul treceau în fiecare oră 3.000 de maşini! Acest pasaj urmează să fie lărgit la cinci benzi, iar strada Jiul (şi ea închisă în acest moment), va avea patru benzi. Lucrările sunt executate de frma austriacă Poor.

Această lucarea va dura 14 luni, însă reprezentanţii primăriei susţin că acestea se vor încheia mult mai repede. Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 18 milioane de lei, fără TVA. Banii provin de la bugetul local.

Puteţi vedea fotografii aeriene spectaculoase surprinse de drona Eye in the Sky.


Citiţi şi:


Firma din Austria care se va ocupa de lărgirea pasajului Jiul-Circumvalaţiunii îşi poate organiza şantierul

Robotul care face fotografii pe roţi, noul „frăţior“ al dronei. Cum funcţionează maşinăria dirijată prin telecomandă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite