Grav accident rutier provocat de un tânăr de 19 ani. Înainte de a pleca de acasă a lăsat un bilet de adio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe centura de ocolire a oraşului Lugoj FOTO lugojinfo.ro
Accidentul a avut loc pe centura de ocolire a oraşului Lugoj FOTO lugojinfo.ro

Patru persoane, printre care şi o fetiţă de 10 ani au fost rănite în urma unui grav accident rutier provocat de un tânăr de 19 ani, pe centura de ocolire a Lugojului. Surse apropiate anchetei au declarat că înainte de a pleca de acasă, tânărul, care ar avea afecţiuni psihice, a lăsat un mesaj de adio.

„Un bărbat în vârstă de 19 ani a condus un autoturism pe DN 6-Centura Lugojului, dinspre Caransebeş înspre Timişoara, iar la intersecţia cu A6 a intrat în coliziune faţa-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 46 de ani, care circula în aceeaşi direcţie de deplasare.

În urma impactului cele doua autoturisme au fost proiectate peste construcţia din intersecţia prevăzută cu sens giratoriu, acestea răsturnându-se în afara părţii carosabile”, anunţă Poliţia Timiş.

Potrivit poliţiştilor, în urma accidentului patru persoane au fost rănite: cei doi conducători auto şi doi pasageri, o fată de 10 ani şi un bărbat de 45 de ani, ambii aflaţi în autoturismul condus de femeie.

Potrivit unor surse din Poliţie, înainte de producerea accidentului, poliţiştii au fost alertaţi cu privire la faptul că un bărbat cu afecţiuni psihice a luat maşina şi a plecat de acasă ameninţând că se sinucide, lăsând şi un bilet de adio. Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul care a provocat accidentul ar fi cel care a plecat de acasă cu ameninţarea că se sinucide.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Studentul din Timişoara care i-a dat foc vecinei a premeditat totul. Benzina a fost cumpărată în dimineaţa crimei

Un tânăr de 22 de ani, reţinut după ce a turnat benzină pe o vecină şi i-a dat foc. Femeia a ieşit din bloc în flăcări şi a murit la spital din cauza rănilor

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite