Un tânăr carantinat s-a relaxat la păcănele. Cât l-a costat distracţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Un bărbat din municipiul Suceava care ar fi trebuit să stea în carantină după ce s-a întors dintr-o ţară cu risc epidemiologic ridicat a fost găsit de jandarmi într-o sală de jocuri de noroc. Escapada l-a costat pe tânărul de 36 de ani 6.000 de lei.

Între instituţiile care verifică respectarea măsurii carantinei în cazul cetăţenilor care se întorc din ţări cu risc epidemiologic ridicat se află şi Jandarmeria. 

În cadrul unei astfel de acţiuni, miercuri, jandarmii suceveni nu l-au găsit la adresa declarată pe un tânăr de 36 de ani din municipiul Suceava. L-au găsit, însă, în scurt timp, într-o sală de jocuri de noroc din apropiere. 

Mai mult decât atât, bărbatul nu purta nici mască de protecţie, asta desi se afla într-un spaţiu închis.

Fiind întrebat despre motivul pentru care a părăsit locuinţa, tânărul le-a declarat jandarmilor că a mers până la farmacie şi între timp, i-a venit ideea de a se relaxa puţin la „păcănele”.

Această activitate de relaxare l-a costat pe bărbat nu mai puţin de 6.000 de lei, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei şi cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru nepurtarea măştii de protecţie în spaţii închise.

În judeţul Suceava sunt puţin peste 3.000 de persoane plasate în carantină. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum te poţi infecta cu Omicron. Medic: Şansele să intri în contact cu el la un ceai cu prietenii sunt 100%

Ce ştim despre noua variantă Omicron a coronavirusului şi cât de mult ar trebui să ne îngrijoreze

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite