Gigel Bucur pleacă la Kuban Krasnodar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telenovela transferului golgeterului Gigel Bucur la Kuban Krasnodar a ajuns la final. Marian Iancu, patronul echipei “Poli” Timişoara a lăsat la latitudinea fotbalistului dacă doreşte să plece în liga a a doua din Rusia.

Marian Iancu a anunţat în această seară, într-o conferinţă de presă organizată la hotelul “Titainic”, că a decis să accepte oferta ruşilor de la Kuban Krasnodar, pentru Gigel Bucur. “Este un moment important pentru fotbalul românesc. Discutăm poate de cel mai important jucător al momentului pentru naţională şi noi. Am lăsat la latitudinea lui să analizeze contractul de care se vorbeşte. Este bine să spună chiar el opinia!”, a spus Iancu.  “În proporţie de 95% transferul e realizat, mai sunt mici detalii ce se vor rezolva zilele următoare! Un factor important în decizia mea a fost Dan Petrescu. Am şi eu o vârstă, mă gândesc şi eu la aspectul financiar”, a declarat Gigel Bucur.

“Nu voi încurca transferul la Kuban”

Iancu a ţinut să precizeze că nu agrează oferta de la Kuban Krasnodar, dar că a decis să-l lase pe Gigel Bucur să plece pentru că fotbalistul mai are un cuvânt de supus în fotbalul românesc. “Îmi este imposibil să supralicitez oferta pentru Gigel Bucur. Nu vom încurca transferul la Kuban Krasnodar. Este o sumă care o vom accepta prin mediere! Va trebui să muncim şi să fim foarte atenţi pentru a surmonta plecarea lui Bucur”, a spus Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite