FOTO VIDEO Defilare alb-violetă în centrul Timişoarei. Fanii ASU Politehnica au făcut spectacol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atmosfera de toropeală indusă de caniculă în centrul Timişoarei a fost animată pentru câteva minute de cei peste 500 de suporteri alb-violeţi ai echipei din Liga a 5, care au defilat din Piaţa Unirii, prin Piaţa Operei, până la arena "Ştiinţa", unde echipa favorită a jucat ultimul meci al sezonului.

Duminică, începând cu ora 17.00, în Piaţa Unirii din Timişoara au început să apară tricouri alb-violete. La o privire mai atentă, şi terasele din frumoasa piaţă erau înţesate de oameni purtând aceleaşi culori. La ora 18.00, toţi s-au ridicat şi au pornit într-un marş, pe strada pietonală Mărăşeşti, apoi prin centru, până la terenul "Ştiinţa", unde ASU Politehnica a jucat, de la ora 19.00, ultimul meci al sezonului din Liga a 5-a, cu Meget Remetea Mare. Pe drum, fanii alb-violeţi, care au avut alături şi câţiva prieteni rapidişti, au cântat în continuu, au fluturat steaguri şi au aprins torţe, scoţându-i din amorţeală pe cei care se ascundeau de căldură la terasele din zona centrală a oraşului.

Suporterii alb-violeţi au ţinut să marcheze astfel finalul unui sezon care, deşi petrecut în Liga a 5-a, cu meciuri în localităţile din judeţ, a fost unul "de povestit la nepoţi". Meciul a fost unul fără miză, dar şi fără istoric, ASU Politehnica impunându-se fără emoţii, cu 5-0. Alb-violeţii au terminat astfel sezonul pe locul 2 în Seria a 3-a a Ligii a 5-a, în spatele principalului rival din acest sezon Racoviţa. 

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Meci cu 2.000 de spectatori în Liga a 5-a românească. ASU Politehnica a câştigat derby-ul cu Racoviţa

FOTO VIDEO Cum a ajuns o echipă de fotbal din Liga a 5-a să ducă numele Timişoarei în jurul lumii

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite