FOTO VIDEO Meci cu 2.000 de spectatori în Liga a 5-a românească. ASU Politehnica a câştigat derby-ul cu Racoviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa antrenată de fostul internaţional Paul Codrea a câştigat cu 1-0, în deplasare, derby-ul de clasament cu Progresul Racoviţa, echipa de pe primul loc. Aproape 1.000 de suporteri s-au deplasat de la Timişoara spre localitatea aflată la 40 de kilometri distanţă.

Întâlnirea din tur a fost câştigată de cei de la Racoviţa, pe terenul "Ştiinţa", cu 5-3, acela fiind momentul în care racoviţenii s-au distanţat în clasament. Acum, ASU Politehnica a trecut pe primul loc în Liga a 5-a timişeană, având cu un punct mai mult decât Progresul, însă şi un meci în plus disputat.

Partida a avut toate ingredientele unui derby, de la intrări la limita regulamentului până la suporteri pasionaţi de fiecare parte a baricadei. Meciul a fost decis de reuşita lui Ciprian Nicolaie, care a înscris cu un şut de la distană în minutul 60. Jucătorii s-au bucurat pentru victorie alături de suporterii alb-violeţi, care au făcut din nou spectacol şi a căror prezenţă în deplasare a fost etimată la aproximativ 800 de persoane.

„E până acum cea mai mare victorie a mea ca antrenor, deoarece îmi doream mai mult ca orice să câştig acest meci. Nouă ne trebuia o victorie la trei goluri, dar le-am spus băieţilor să nu se gândească la asta, pentru că nouă ne trebuie în primul rând victoria. A trebuit să demonstrăm că suntem mai buni decât ei şi cred că am reuşit acest lucru cu un joc excelent. Cred că puteam câştiga şi mai clar, au fost câteva faze dubioase pe final, nişte decizii ciudate din partea tuşierilor, dar nu mai contează acest lucru. Nu pot să spun că a fost un meci uşor, dar mă aşteptam ca Racoviţa să fie mai valoroasă. Nu vreau să îi vorbesc de rău, din contră, e o echipă bună pentru acest nivel, băieţii de aici se vede că muncesc foaerte mult, însă noi am fost superiori astăzi”, a declarat antrenorul grupării alb-violete, Paul Codrea, citat de druckeria.ro.

Mai jos puteţi vedea un rezumat video al deplasării suporterilor ASU Politehnica:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite