FOTO Întâlnire între Traian Băsescu şi Nicolae Robu, la Primăria Timişoara: „Mi-a împărtăşit din experienţa de primar general al Capitalei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu şi Nicolae Robu FOTO: Ştefan Both
Traian Băsescu şi Nicolae Robu FOTO: Ştefan Both

Traian Băsescu, preşedintele României, s-a întâlnit cu primarul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu. Cei doi au stat de vorbă la Primărie în jur de zece minute.

Preşedintele Traian Băsescu a fost primit în biroul primarului Nicolae Robu, pentru o foarte scurtă şi amicală întrevedere. Cei doi au discutat în jur de zece minute. Băsescu i-a împărtăşit lui Robu din  experienţa de primar general, inclusiv în privinţa anumitor perturbări care se produc atunci când sunt deschise şantiere.

"I-am explicat că am simţit pe piele mea lucrul acesta, i-am spus că în Timişaora sunt peste o sută de lucrări în desfşurare. Nu puteam să nu scot în evidenţă că Timişoara nu a primti nici un leu de la guvernele Ponta pentru niciunul din proiectele sale, în afară de sumele care au făcut obiectul acelei regularizări, compensări de arierate. Mi-a spus că e foarte bine că am avut curajul să valorific oportunităţile de finaţare europeană şi să implementez un număr aşa de mare de proiecte. I-am spus că am avut curaj să închis circulaţia pe cel mai mare şantier cu trei zile înainte de campania electorală”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Traian Băsescu nu a susţinut nicio conferinţă de presă la Timişoara. De la Primărie, acesta s-a gărbit să plece spre Universitatea de Vest, unde s-a întâlnit cu rectorul Marilen Pirtea, decanii şi profesorii, cu care a stat de vorbă în jur de o oră.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite