Au început să fie amendaţi şmecherii care turează motoarele maşinilor în scop de divertisment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vâlcean s-a ales cu amendă pentru că deranja locuitorii turând motorul maşinii sale în zona stadionului „Dan Păltinişanu”.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră au surprins în jurul orei 24.00, un tânăr care deranja liniştea publică prin turarea motorului autoturismului său  în zona stadionului „Dan Păltinişanu”. 

Teribilistul de 22 de ani, care are domiciliul în Râmnicu Vâlcea, i s-a întocmit proces verbal de sancţionare pentru efectuarea de manevre prin accelerarea bruscă şi turarea motorului în scop de divertisment cu autoturismul VW Polo, cu numărul înmatriculat în Vâlcea. 


 „Poliţiştii locali au în atenţie astfel de fapte, zona respectivă fiind inclusă în itinerariul de patrulare cu atât mai mult cu cât de-a lungul timpului au existat numeroase sesizări din partea cetăţenilor care locuiesc în apropiere cu privire la faptul că tinerii turează motoarele autovehiculelelor tulburând liniştea publică în special pe timp de noapte, fiind depistate mai multe cazuri de acest gen”, a declarat Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale. 
 

Pentru astfel de fapte sancţiunile prevăzute de HCL 371/2007 modificată sunt între 800 şi 2500 lei. 


Citeşte şi:

A fost prins în timp ce spărgea geamul unei staţii RATT din Calea Torontalului

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite