Supărat că a pierdut alegerile, un primar a decis să nu-și mai încheie mandatul și demisionează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a pierdut alegerile locale 2024, primarul comunei Ilieni din județul Covasna, Fodor Imre, renunță la funcție înainte de încheierea mandatului, anunţând că demisionează.

Imre Fodor. FOTO Facebook Imre Fodor
Imre Fodor. FOTO Facebook Imre Fodor

Într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook, edilul spune că a înţeles mesajul transmis de electorat şi că va demisiona săptămâna viitoare.

„Îmi iubesc localitatea, îmi iubesc comunitatea. Am înțeles mesajul. De asta am renunțat să lucrez aici. Îmi anunț demisia în videoclipul de mai jos. Mulțumesc frumos pentru încredere tuturor celor care au fost alături de mine! Dumnezeu să apere comuna Ilieni!”, a scris Fodor Imre pe Facebook.

Fodor Imre este la al patrulea mandat și a candidat la alegerile locale din 9 iunie pentru cel de-al cincilea, din partea UDMR, însă a fost învins de candidatul independent Benko Arpad-Jeno, potrivit Agerpres.

„La Ilieni prezenţa la vot a fost de 71% iar aici primarul nostru a pierdut alegerile, din păcate. Regret, pentru că am fost colegi foarte buni, dar aşa e în politică (...) Regret profund, pentru că este un om foarte corect, cu coloană vertebrală, dar în politică nu este ca la olimpiadă, unde sunt trei trepte pe podium şi fiecare primeşte câte o medalie. În politică numai primul este medaliat", a declarat pentru sursa citată liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite