Petreceri incendiare şi concerte în cluburile mureşene. Vezi aici oferta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii care nu au profitat de zăpadă pentru a merge la munte se pot distra de minune în cluburile mureşene. Fie că vor să danseze sau să asculte muzică bună, oferta cluburilor şi pub-urilor mureşene este bogata.

Amatorii de distracţie sunt aşteptaţi diseară în cluburile şi pub-urile mureşene. Cotidianul Adevărul a făcut o listă cu cele mai tentante oferte ale acestora.

Mureşenii care vor să danseze sunt aşteptaţi în pub-ul The Office.  Aici DJ Kuki va întreţine atmosfera până dimineaţa, iar fetele vor primi un cocktail sau un shot din partea barmanului. Toţi petrecăreţii trebuie să poarte cravată.

În Dublin Irish Pub are loc reeditarea noptii de Revelion într-o atmosfeăa ardelenească. Bucate alese, pălincă şi muzică specifică. În plus, un set susţinut de PartyDj's.

În New York Cafe sunteţi aşteptaţi la o mare petrecere în cinstea Libertăţii. Intrarea costă 13 lei.

Pub-ul Gallery îi aşteaptă pe mureşeni la o petrecere nebună, cu multe surprize pentru sărbătoriţi şi pentru cei mai tari petrecareţi.

În Select Boutique Club va avea loc un concert susţinut de Lucky Man Project, urmat de o petrecere pe cinste.

Clubul Temptation îi aşteaptă pe mureşeni la o petrecere incendiară, cu shot-uri din partea casei şi preţuri speciale la băuturi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite