Patru răniţi într-un accident pe tronsonul nedeschis al A3, între două utilaje şi o autoutilitară de transport

0
Publicat:

Două utilaje şi o autoutilitară de transport personal şi materiale au fost implicate, marţi, într-un accident pe tronsonul nedeschis al autostrăzii A3 Câmpia Turzii - Cheţani, patru persoane fiind rănite, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

Patru persoane au fost rănite FOTO Arhivă Adevărul
Patru persoane au fost rănite FOTO Arhivă Adevărul

  ''Punctul de Lucru Luduş intervine în aceste momente cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, la un accident rutier produs pe tronsonul nedeschis al autostrăzii A3 Câmpia Turzii - Cheţani. Evenimentul s-a produs între două utilaje şi o autoutilitară de transport personal şi materiale, cu un total de 7 persoane implicate. Acestea au fost imediat preluate de ambulanţa SMURD, precum şi de cele 2 echipaje medicale SAJ prezente la faţa locului'', precizează informarea ISU Mureş, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, patru dintre persoanele implicate au suferit leziuni şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului.''Celelalte trei sunt de cod verde, nu prezintă leziuni în urma accidentului'', a transmis ISU.

La faţa locului a fost alocată o ambulanţă SMURD B2 şi ambulanţa SMURD C1 - Terapie Intensivă Mobilă pentru evaluare şi acordare a primului ajutor.Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor.  

Un tronson al Autostrăzii Transilvania va fi gata cu nouă luni înainte de termen: „Un record național!” Când se deschide

Lucrările de pe bucata din Autostrada Transilvania care au fost blocate ani de zile au fost reluate recent. Există șanse extrem de mari ca să fie dată în folosință mai devreme de termenul de finalizare al lucrărilor.

Tronsonul din Autostrada Transilvaniei care leagă Chețani de Câmpia Turzii va fi finalizat cu nouă luni înainte de termenul contractual, fapt ce reprezintă un nou „record național”, după cum spune Asociația Pro Infrastructură.

Asociația Pro Infrastructura a publicat un anunț video cu titlul „Strabag și Geiger, demonstrație de forță pe Autostrada Transilvania”. Această organizație a filmat din dronă tronsonul de la Câmpia Turzii la Chețani și a subliniat că deschiderea tronsonului la sfârșitul anului va duce la un nou record național.

  „După ce în martie 2021 ministrul Cătălin Drulă a „rupt pisica” reziliind contractul cu defuncta Straco și apoi a re-licitat rapid lucrările rămase, noii antreprenori, Strabag și Geiger, au rupt toate normele și au șanse maxime să stabilească un record național: inaugurarea unui sector de autostradă cu 9 luni înainte de termen”, scrie Pro Infrastructura.  

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite