Fetiță de 5 ani din Suceava, lovită de o mașină în timp ce traversa strada în fugă

0
Publicat:

O fetiță de 5 ani din Suceava a ajuns la spital cu un picior rupt, fiind lovită de o mașină. Copila, lăsată nesupravegheată, a traversat strada în fugă și a fost accidentată de un tânăr șofer care nu a mai apucat să o evite.

Fetița a scăpat fără răni grave după ce a fost lovită de o mașină FOTO arhivă Adevărul
Fetița a scăpat fără răni grave după ce a fost lovită de o mașină FOTO arhivă Adevărul

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, 16 decembrie 2023, în jurul orei 20,45, pe raza localității Cajvana, județul Suceava. Tânărul de 21 de ani se afla la volanul unei mașini când, de pe trotuar, i-a ieșit în față, în fugă, o fetiță de 5 ani.

Conducătorul auto nu a mai apucat să o evite. În urma impactului, copila a fost proiectată pe asfalt. Atât șoferul, cât și martorii accidentului au sărit imediat să îi acorde primul ajutor și au sunat la 112.

Micuța a fost preluată de un echipaj de la Ambulanță, care i-a imobilizat piciorul rupt și a transportat-o la Spitalul Județean Suceava.

Duminică, 17 decembrie 2023, medicii au transmis că fetița este stabilă, policontuzionată, cu fractură de femur stâng și este internată pe secția de Chirurgie Infantilă.

Șoferul, un tânăr de 21 de ani din comuna Todirești, a fost verificat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Tânăr de 19 ani, mort la Suceava într-un accident auto

Un tânăr de 19 ani a murit, în noaptea de joi spre vineri, 14/15 decembrie 2023, într-un accident rutier produs în judeţul Suceava. Maşina în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului.

Dispeceratul comun ISU-SAJ Suceava a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul comunal de pe raza localitaţii Petia (la ieşire spre localitatea Unceşti).

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajelor, a fost găsit un autoturism, care era răsturnat în afara părţii carosabile.

„În exteriorul maşinii a fost identificată o victimă inconştientă, un tânăr în vârstă de 19 ani. Din nefericire, victima avea leziuni incompatibile cu viaţa, iar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul acesteia”, au mai precizat reprezentanții ISU Suceava.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și cercetează circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite