Șofer de 85 de ani, cu mașina în parapetul de protecție de pe marginea unui drum la ieșirea din Galați

0
Publicat:

Un șofer de 85 de ani a fost rănit, după ce a intrat cu mașina în parapetul de protecție de pe marginea drumului, la ieșire din orașul Galați. Bărbatul a rămas blocat în autoturism și a fost scos de un echipaj de descarcerare de la ISU Galați.

Șoferul a intrat în parapetul de protecție FOTO: ISU Galați
Șoferul a intrat în parapetul de protecție FOTO: ISU Galați

Potrivit Poliției Galați, accidentul s-a produs marți, 19 decembrie 2023, în jurul orei 10:00, la ieșirea din orașul Galați. Polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Brăilei din municipiul Galați, soldat cu rănirea ușoară a unui șofer, în vârstă de 85 de ani, din Galați.

Din cercetări a rezultat faptul că „bărbatul, în timp ce se deplasa pe strada Brăilei, dinspre strada Dunărea către strada Siretului, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în parapetul de pe partea dreaptă a drumului”. 

Șoferul de 85 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Rezultatul testării cu aparatul etilotest a conducătorului a fost negativ. În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Poliția Galați. 

Accident cu opt victime pe DN25 în județul Galați

Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, în județul Galați, duminică, 17 decembrie 2023. O mașină s-a răsturnat după ce a intrat într-o căruță nesemnalizată. Victimele nu au solicitat transportul la spital.

Potrivit ISU Galați, accidentul s-a produs pe DN25, în localitatea Braniștea.  Șoferul unui Opel a lovit o căruță nesemnalizată un timp ce încerca o depășire. Opt persoane au fost implicate în accident.

La fața locului au ajuns de urgență o autospecială de stingere, o descarcerare de la Detașamentul de pompieri Galați și două echipaje de prim-ajutor cu medic, însoțiți de o ambulanța de la Serviciul Județean. 

„Victimele nu au solicitat transportul la spital, astfel încât în acest moment traficul a fost reluat”, a transmis ISU Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite