Un tânăr polițist din Craiova a murit într-un accident în timp ce mergea spre locul de muncă. Făcea naveta zilnic

0
Publicat:

Polițistul era șef de post în localitatea doljeană Sadova. Mai avea în jur de 30 de kilometri până să ajungă la locul de muncă și era la volanul mașinii personale, îmbrăcat în uniformă de polițist.

Imagine de la locul accidentului FOTO Ana Popescu
Imagine de la locul accidentului FOTO Ana Popescu

Tragedia a avut loc în localitatea doljeană Bratovoești. Gabriel Alexandru Crăciunoiu se deplasa spre postul de poliție din localitatea Sadova, acolo unde a fost repartizat imediat după ce a absolvit Academia de Poliție.

Plecase din Craiova spre locul de muncă, așa cum făcea în fiecare dimineață. La un moment dat, însă, a intrat într-o depășire, fără să observe că din sens opus venea un microbuz. Impactul a fost devastator. Mașina polițistului a fost proiectată în gardul din beton al unei case. 

Când au ajuns la fața locului echipele de salvare, Gabriel Alexandru Crăciunoiu intrase în stop cardio-respirator. S-a încercat resuscitarea tânărului, dar toate eforturile au fost zadarnice.  

„În cursul zilei de 19 decembrie , polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 55, în localitatea Bratovoești. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi intrat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, de 56 de ani. În urma evenimentului a rezultat decesul tânărului de 23 de ani, din municipiul Craiova", au transmis reprezentanții IPJ Dolj într-un comunicat de presă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Tânărul de 23 de ani a murit in haina de polițist.  Colegii spun că era un băiat vesel, muncitor și iubea meseria pe care și-o alesese. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite